Gratis whitepaper: wat kost personeel in de horeca?
Je krijgt met dit whitepaper:
- alle horecapersoneelskosten voor 2023 op een rij
- tips om slim te besparen op personeelskosten
- inzicht in onnodige uitgaven
*Vul deze velden in om het whitepaper 'Wat kost horecapersoneel' te ontvangen.
Goed om te weten: wij doen niets geks met je gegevens en ze worden veilig opgeslagen. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons privacystatement. Onderaan iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden.
Boek winst met goed horecapersoneel
Wat is een restaurant zonder een goede kok, vrolijke bediening en een nette gastheer of gastvrouw? Niet veel. Personeel is waarschijnlijk de belangrijkste investering voor je bedrijf. Met een goed team van gemotiveerde vakmensen kun je een horecazaak laten bruisen en structureel laten groeien. Dat brengt twee vragen met zich mee:
- Hoeveel waarde hecht jij aan je horecawerknemers?
- Welke personeelskosten staan daar tegenover?
In dit whitepaper helpen we je de balans op te maken. Je krijgt een overzicht van personeelskosten in de horeca en tips om slim te besparen op die kosten.
Prijskaartje horecapersoneel 2023
Een horecawerknemer kost je in eerste instantie geld. En dan hebben we het niet alleen over zijn eerste maandloon. Het is slim om alle kostenposten rondom horecapersoneel te kennen voordat je (meer) werknemers aanneemt.
In dit whitepaper vind je een opsomming van alle verplichte en aanvullende personeelskosten in de horeca. Daarna wordt uitgelegd wat deze kosten precies omvatten. Op basis hiervan kun je zelf een goede inschatting maken van de exacte kosten per werknemer.